Το νησί της Ρόδου
Το νησί της Ρόδου
     Το Europa Hotel βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Ρόδου.  Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν εύκολα στο ξενοδοχείο με τη δημόσια συγκοινωνία ή με ταξί . Έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο υπάρχει στάση λεωφορείου και σταθμός  ταξί.

     Απέχει  15 χλμ από το αεροδρόμιο Διαγόρας  και 1,5 χλμ από το εμπορικό λιμάνι της Ρόδου.

     Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πολλά  αξιοθέατα  όπως  η Λίνδος , η κοιλάδα των Πεταλούδων ή Επτά Πηγές , ή  Πηγές Καλλιθέας , ή Αρχαία Κάμιρος ή  ακόμη πιο μακριά στην Σύμη , Χάλκη , ή στην  γειτονική Τουρκία.

     Το Europa Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία  με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς  που απαιτούνται για το ταξίδι σας.

     Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων. Βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνιά του Αιγαίου, απέναντι από τις ακτές της Μικράς Ασίας, περίπου 11 μίλια μακριά. Έχει έκταση 1398 τετραγωνικά χιλιόμετρα, μήκος 79,7 χλμ. και 38 χλμ. πλάτος.
Η πόλη της Ρόδου είναι η πρωτεύουσα του νομού Δωδεκανήσου, ενός συμπλέγματος νησιών που παλαιότερα ονομαζόταν Νότιες Σποράδες. Το όνομα «Δωδεκάνησα» (Δώδεκα νησιά), παρόλο που τελικά επικρατεί  δεν αντιστοιχεί στον πραγματικό αριθμό των νησιών που αποτελούν το νομό γιατί  είναι  περισσότερα από δώδεκα.
Κοινωνικά Δίκτυα
Καιρός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Facebook EUROPA HOTEL Rooms and Studios
EUROPA HOTEL Rooms and Studios
28η Οκτωβρίου 94 Ρόδος 851 00
Ρόδος Δωδεκάνησα Ελλάδα
Τηλέφωνο : +30 22410 36600
Fax : +30 22410-22711
Email : info@europahotelrodos.gr
EOT/ΜΗΤΕ : 1476K013A0208900
Εμφάνιση
Απόκρυψη

(c) 2021 EUROPA HOTEL Rooms and Studios